Panerad fläskfilé med anjovissmör..



Skala ett gäng färska rödbetor å lägg dem i ugnen på 200°i ca 35 min..Ta fram två skålar, den ena häller du i ströbröd, vetemjöl samt salt å peppar.. Nästa skål knäcker du ett par ägg i och river ner västerbottenost...Stekpanna fram;) på med en rejäl klick smör och kör på medelvärme... Doppa fläskfilén i äggröran sen vänd runt i ströbrödet åså bryn dem i stekpannan! Det rumstempade smöret blandas med anjovis, pressad vitlök, hackad bladpersilja, peppar samt saften av en halv citron... smaka smaka mmm gott ;)När rödbetorna är bakade skär upp dem å lägg upp på tallriken med fläskfilén, toppa med anjovissmöret å en halv citron! shiiiit va snabbt å gott... Varför inte avnjuta detta med en öl eller litta rioja ;) auuuaummmm

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar