
De här behöver man till två personas..
Två lasagne plattor, två inner kycklingfileer, två skivor bacon, fem champinjoner,två kvistar timjan, en tjej näve spenat, tre dl grädde, två vitlökar, salt å peppar..
Koka upp vattnet å släng i plattorna.. Skiva sen baconen, champinjonerna, kyllingen, vitlöken å kvista ned timjanen.. Fram en stekpanna åsså i med detta, stek på hög värme...När det börja bli klart slänger man i spenaten åsså salta peppra...Hallå nu börja de lukta som man e i Italien.. Smaka smaka mmmm gött..Slå över lite grädde åt gången på låg värme så att det inte skär sig! auuuau..ole dole å doffen gör blandade småhopp..Spola pastan i kallt vatten åsså lägg dem i en form.. Lägg nu upp gojset i pastan, å nu tvista de lärde... Antingen kör man in detta i ugnen på 200° i tio minuter eller kör man upp det på salladen direkt, jag gjorde de i ugnen;) lägg sen upp det på salladen, jajaja jag vet tråkigt men det blev vackååårt:)
För att sätta pricken på iétt slank det med ett glas el coto... Simsalla bim färdigt..
Gott å smaskigt, smaklig spis...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar