Gravad regnbågsforell me ägghalvor..


Till två väldigt små personer eller en förrätt..

En halv regnbågsforell, en halv citron, en knippa dill, två tsk dijonsenap, två kokta ägg, en msk creme fraiche, en msk caviar mix, en tjejnäve socker, vitpeppar och salt..

Fram med en skål åsså pressa ner en halv citron och blanda sen ner hälften av dillen samt en tsk dijonsenap, kör även ner sockret å en halv halv tsk salt, peppra åxå litta.. Ta fram firren, gnid in den med smeten och slå sen in den i plastfolie...Låt den vara i rumstemp i ett par timmar sen in i kylen i ett par dygn..

Jahåpp då har de gått ett par dagar..! Blanda ihopa saften av en halv citron,creme fraiche,
en tsk dijonsenap blanda å smaka.. Smaka av med dill å peppar, mmmm för sattan va de smaka gott.. För att göra detta litta mera spännande tog jag även å blandade ner de kokta äggulorna;) Lägg upp de håliga ägghalvorna å fyll med gojset, nu har man ju även fileat sidan av firren och skurit i små bitar, åsså toppa på med caviar mixen..
säj no måre! Champis smakar nog inte så illa till..

Smaklig spis:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar