Öppen ravioli..


De här behöver man till två personas..

Två lasagne plattor, två inner kycklingfileer, två skivor bacon, fem champinjoner,två kvistar timjan, en tjej näve spenat, tre dl grädde, två vitlökar, salt å peppar..

Koka upp vattnet å släng i plattorna.. Skiva sen baconen, champinjonerna, kyllingen, vitlöken å kvista ned timjanen.. Fram en stekpanna åsså i med detta, stek på hög värme...När det börja bli klart slänger man i spenaten åsså salta peppra...Hallå nu börja de lukta som man e i Italien.. Smaka smaka mmmm gött..Slå över lite grädde åt gången på låg värme så att det inte skär sig! auuuau..ole dole å doffen gör blandade småhopp..Spola pastan i kallt vatten åsså lägg dem i en form.. Lägg nu upp gojset i pastan, å nu tvista de lärde... Antingen kör man in detta i ugnen på 200° i tio minuter eller kör man upp det på salladen direkt, jag gjorde de i ugnen;) lägg sen upp det på salladen, jajaja jag vet tråkigt men det blev vackååårt:)
För att sätta pricken på iétt slank det med ett glas el coto... Simsalla bim färdigt..
Gott å smaskigt, smaklig spis...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar