Terror misuuu...


Denna efterrätt kan man bara inte missa.... Gör den på egen RISK;)
Vispa två äggulor med 50g socker och en tsk vaniljpulver, går även med en färsk vaniljstång, vispa även de två äggvitorna till en fast smet. Blanda de samman med 250g färsk mascarpone ost. Gör en espresso och häll ut på ett fat och tillsätt lagom mängd av galliano, doppa vicenzovo kexen i espresson och lägg dem i glaset, häll sedan på smeten och sätt in i kylen... vid serveringen sikta man kakao över... fuck de e en killer:)

Champange ärtsoppa..


Gör en buljong på vatten, svamp, lök, peppar, salt och en gönsaksfond..koka upp!
Ta ut en påse med frysta gröna ärtor, häll dem i blendern tillsammans med buljongen :)kör tills det blir en fin soppa.
Häll på lite champange, rör om och servera med en klick cremefraiche...
och med den överblivande champangen häller men i ett glas å njuter de till soppan..
spännande

Garfields lyxiga lasagne..


Stek köttfärsen tillsammans med skivade champinjoner, lök, vitlök och rivna morötter, testa med kryddor som vitpeppar, svartpeppar, lite salt å självklart med litta cayennepeppar..när det börja få fin färg häller man över ketchup, chillisås och grädde... koka en stund!
Bechamelsås, ta en stor klick smör och smält i en gryta tillsätt mjöl "vispa", när den har en ljusgul färg häller man på med mjölk och kanske en skvätt grädde, man kan även ta i lite riven ost och eller riven muskatnöt. Fram med en ugnfast form, varva bechmelsåsen, köttsåsen och de färska lasagneplattorna... In i ugnen 200°c tills man får en läcker fin färg på lasagnen:) katten älskar denna...

Albondigas..


Hacka svamp å stek med lite salt och vitpeppar.
Ta fram en skål, riv ner vitlök, morot, parmesan, tillsätt köttfärsen, hackad gul lök, skorpmjöl, grädde samt två hela ägg... krydda med svart peppar, caynnepeppar, paprika och lite soya;) släng i den stekta svampen och blanda allt till en fin smet...
Fram med en stor stekpanna, i med en klick smör, gör stora bollar av smeten och stek tills de får en fin färg...
när de albondigasen ser fin ut häller du över en burk Barilla tomatsås med pecorino, ketchup, chillisås, grädde och lite riven parmesanost låt det koka en stund... ;) aj aj mmmm gott serveras med en kall cervesa...