Gambas e ju aldrig fel...


Hacka vitlöken och persiljan, fram med stekpannan, fräs de okokta tiger räkorna, vitlöken samt piri pirin i olja, när räkorna blir rosa, Lägg upp dem på tallriken, strö över med lite persilja... kanske en aning salt å peppar!
voalaaa ;)

kycklinginnerfilér..


såååå jäkla gott, men enkelt...
Stek ett par kycklinginnerfilér med salt, peppar å litta olja..
Samtidigt strimla man vitkål, gul lök och paprika, släng de i stekpannan med en klick smör,
häll över lite soya och en stor tesked sambal oelek...
mmmmmm saj no more

mums fillibabba,kycklingklubba



stek kyklinglår med lite
smör, olja samt vitpeppar, när de börjar bli klara tillsätter du
hackad gullök, vitlök och chilli, häll över soya och ganska mycket
blsamico strö över socker, reducera, smaka av..samtidigt fräser du
sparris, gul lök, paprika och salta..tillsätt andra kryddor(om du vill)... japp de
va de dé, satt som en fläskläpp;)
Pastakuddar...
Tar fram pastadegen som jag har gömt i kylen, kavla ut, skär fyrkanter!
Fyllningen består av ricotta, riven parmesanost och cayennepeppar..
Pensla fyrkanterna med ägg, släng på en klick av fyllningen, vik ihop, koka i saltat vatten med lite olja i...
Peston görs på basilikablad, pinjenötter, parmesanost, avocado, vitlök, peppar och olja, Mixas!
ä va fan, steker till litta sparris och paprika åxå... ;)
Skumpa e gott till det här!